quiz

Question about amazing structure:

1.Where is the location of Petronas twin tower?
A. Indonesia
B.Kuala lumpur
C.Argentina
D.Suria KLCC
Answer: B.Kuala lumpur

2.who designed the petronas tower?
A.Cessar pelli of suria
B.Cessar pelli of argentina
C.Hazama
D.Kudong and Samsung
Answer: B.Cessar pelli of argentina

3.Why the bridge be the highest bridge in the world?
A.Because the bridge is composed of 2 floor
B.Because the development of this involves many workers
C.There’s a bridge that connect two towers
D.The bridge is open to all visitors
E.The all answers is true
Answer: A.Because the bridge is composed of 2 floor

4.The first tower was built by?
A.Kudong
B.Hazama
C.Kudong and hazama
D.Samsung and kudong
Answer: B.Hazama

5.The bridge is open to all visitors,for what?
A.To buy a tickets
B.For recreation
C.For a shopping
D.For watching a movie
Answer: B.For recreation

6.Where Suria KLCC specific location?
A.In kuala lumpur
B.Under the bridge
C.Under the petronas twin tower
D.In Argentina
Answer: C.Under the petronas twin tower

7.The second tower built by?
A.Samsung
B.Samsung and kudong
C.Kudong
D.Hazama
Answer: B.Samsung and kudong

Question about song :

8.What is the genre of the song?
A.Pop
B.Folk
C.Melody
D.Alternative
Answer: A.Pop

9.Who is the writer of Leaving on a jet plane song?
A.John Dave
B.Jhony Denver
C.John Denver
D.Jhony dave
Answer: C.John Denver

10. “when I come back, I’ll wear your wedding ring
The bold words refers to?
A.The girlfriend
B.John Denver
C.The boyfriend
D.you
Answer: A.The girlfriend

11. ” I hate to wake you up to say goodbye”
What is the synonym of hate ?
A.Dislike
B.Happy
C.Hurt
D.Sad
Answer: A.Dislike

12.What the song tells about?
A.Crime
B.Love
C.Mystery
D.Friendship
Answer: B.Love

13.When the song is release?
A.October 1996
B.October 1989
C.October 1966
D.October 1999
Answer: C.October 1966

14.why the writer that written this song?
A.He feels so happy
B.He feels so love his mother
C.He feels so love his girlfriend
D.He feels so sad
Answer: C.He feels so love his girlfriend

15. “Tell me that you’ll wait for me
The bold words is refers to?
A.The girlfriend
B.The boyfriend
C.I
D.The mother
Answer: A.The girlfriend

Question about visit place:

16.which of the following statement is not true about starbucks?
A.Starbucks is a place to buy a fresh drink
B.People can get a good coffee at starbucks
C.People can get delicious food and beverage at the starbucks
D.Starbucks is a place to watch new release movies
Answer:D.Starbucks is a place to watch new release movies

17.starbucks has successfully branded that almost everyone can afford.
The synonyms of the underline word is…
A.Be able
B.Take away
C.Reject
D.Refuse
Answer: A.Be able

18.Starbucks is one of the most successful coffee company in the world.
The antonyms of the underline word is…
A.Outstanding
B.Fortunate
C.Unsuccessful
D.Best selling
Answer: C.Unsuccessful

19.Where people can find starbucks?
A.at the mall
B.On the beach
C.At school
D.In the forest
Answer: A.At the mall

20.people come to starbucks for what?
A.For hanging out with friends
B.for sleep
C.For watch the movie
D.Shopping
Answer: A.For hanging out with friends

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s